Hvordan være en betydelig liga fotball umpire?

 

Du vil være i stand til å bli lønnsomt uten innsats. Å bli dommer kan virke som en ganske enkel handling, men vil sannsynligvis ikke vite hvor mye konkurranse du har å slå for å være en dommer i stor gruppe. Akkurat som et annet felt vil du ønske å få passende utdanning sammen med umpire trening. Folk som ikke finner utdanning kan også bli dommeren. Problemet med å bruke slike menn og kvinner er at de bare ikke vet de riktige reglene i spillet, hva akkurat en standard folk ville trolig vite. Du finner to institusjoner i USA styrt av bare PBUC, Specialized Baseball Umpire Business. Du bør være sertifisert sammen med anbefalt av en av dem skoler for å få lov til å umpire en seriøs liga gå med.

Mark Halsey hevder at fotballdommer

Kandidater burde vise sitt fulle potensial i klassen og innenfor feltet i løpet av disse seks til åtte ukene. Bare 5 til 10 prosent av med hensyn til 200 prospekter er bestemt på fra hver enkelt skole knyttet til en annen en høyere nivå evaluering plassert i Drive. Studentene som vil være tilstrekkelig presenteres anbefaling for deg å umpire minimal ligakamper og de er tildelt en A kvantitet. For slike kandidater dine vanskeligheter som involverer umpire trening er bare begynnelsen. PBUC-administratorer vil besøke kampene sammen med sjekke hvor mye treff. Deres besøk en helt ny ikke sett til noen. Herfra hvor mye umpire øker kommer fra en enkelt A ny å øke A; senere AAA-beløp er nådd, pluss at dommeren har lov til å lage betydelige ligakamper.

Spilleautomat Animasjon

Dette er ganske dårlig tid for dine dommere, rett og slett fordi ville bare tjene med hensyn til $ 12000 for hver sesong som har en enkelt A kvantitet. Med en ny trippel A kvantitet de sannsynligvis vil tjene med hensyn til $ 25000 for hver sesong. Se baseball umpire videoer kan la deg polere din nåværende ferdighet og bli vellykket på dette punktet. Men når du anbefales for den store gruppekampen, kan du tjene opp for deg til $ 200.000 i året. Studenter, som ikke vil bli bestemt på, gjenoppta sin karriere på hvilket nivå de virkelig ønsker. Hold planlagt at denne typen studenter kommer over ganske vanskelig å generere det på de mindre ligaene kanskje.

Hvis du ønsker å bli en hel tid betydelig liga umpire så det kan være best at du bare starte din nåværende utdanning holde det i tankene. For ytterligere hjelp kan du se på disiplin baseball umpire videoer. Treningen for å bli baseball umpire tilbys også på nettet.