Guide til å være en vellykket fotballpunter

 

Guide til å være en vellykket fotballpunter

Hvorfor blir en fotballspiller man kan spørre om? Der det anses som et negativt yrke hvor det ofte anses som ikke produktiv, umoralsk atferd. vel som for alle andre ting alt det er fordeler n cons.if du i stand til å bruke den til din fordel det kan være blir din heltid yrke eller en andre inntekt. merver, fotball betting er en stor blomstrende virksomhet der det er utbredt over hele verdenVed bruk av
statistikk, erfaring og praksis, en skarp gambler kan konsekvent slå de bokførde oddsene .men å gjøre det må man oppføre seg på en måte som er i samsvar med suksess. en ting en vellykket tippespiller må gjøre er å kontinuerlig lære.

Handikap

Det er ingen enkelt metode som er anser den beste metoden, everyones
takler fotballproblemet annerledes, en ting sikkert er vanskeligere
man fungerer intelligent og praktisk, og jo mer erfaring han har
mer positive resultater vil han realisert.

Objektiv tilnærming

Bruk av statistikk for å hjelpe tippespilleren til å bestemme sine valg. Det bør
oppmerksom på at statistikken er fundemental, men det er hvordan de brukes som
gjør forskjellen mellom å vinne og tape. men hvis alle kommer til de samme konklusjonene, kan oddsmakeren fortsatt eliminere eventuelle fordeler ved å justere linjen for å holde alle gjette. uansett er det til bookies fordel.

Subjektiv tilnærming

Etter år med handikap hjelper den underbevisste sinnet tippespilleren til å fullføre sine valg. når han begynner å vinne, vil tippespilleren bli båret bort, men hvis resultatene hans blir negative, vil hans følelser og hans sinn snart nesten gjøre tippespilleren ineffektiv. Det er ekstremt viktig at tippespilleren på dette tidspunktet vet å holde tilbake og observere for sin form for å plukke opp før du satser igjen.

Trender

Det bør bemerkes at de beste trendene er de som er unike, gyldige og relativt ukjente. enhver erfaren fotballtipper vet at når trenden blir for populær, vil linjemennene justere linjen for å forlate folk tapt. når du bruker trender bør du legge merke til om det blir sterkere og svakere?

Bankroll mangement

Definisjon-hvor mye penger du setter til side for tipping og ikke slange for å betale regninger, dagligvarer eller penger selv når tapt ikke ville føre til mye
ubalanse i tippespillernes liv.

Hvor mye å satse per kamp?

Jeg vil foreslå at 5 % av bankrollen din skal brukes til tipping og ikke å satse
mer enn 3 kamper per dag, grunn fordi det er svært vanskelig å plukke vinnere for hver kamp, og de mest sannsynlige resultatene er at du vil ha noen vinnere og noen tapere som resulterer i minimal bankroll vekst som er de mest sannsynlige resultatene eller verre mister alle spill som er svært mulig. En annen svært viktig grunn til dette er at du er i stand til å gauage
mer nøyaktig hvor mye du vil miste hvis du faktisk taper.

Sammendrag

Til å begynne med må man forstå hva han står overfor, det er ingen metode eller systemer som kan fortsette å vinne hvert spill, hver uke, hver uke, måned eller år. god konsekvent handikap betyr å velge flere vinnere enn tapere. for å være en vellykket tippespiller må man gi mange tanker til hvorfor er resultatene på denne måten ?og er det noen grunn bak det. når du klarer å avsløre betydningen bak det er det tiden du spiser tilbake på den fete kua (bookmaker).

Fotball forum

Jeg har sett en stor utbredelsesbruk av fotballfora der fotballtippere legger ut sine valg. det er ofte bemerket at mange nybegynnere prøver å notere ned de tipsters som er i varm form betyr de som legger inn riktige plukker og deretter satse stort etter dem .i sterkt fraråde folk fra å gjøre det fordi de satset sine hardt tjene penger på folk som de som de
aldri engang møte eller vite og blindt følger deres plukker .this er veldig usunn hvorfor? fordi tippespillerne selv ikke har klart å komme ut med sine egne valg ,hvor han kunne lære av sine egne feil, og hvem vet at de som er i forumet, kan være bookies selv legge plukker for å lokke de uvitende til å bli hekta.

Bli forberedt mentalt

Man bør være forberedt mentalt for å tape og gevinster føre uansett det ville føre til det jeg kaller en gambling syndrom. når tippespillerne fortsetter å vinne, vil han føle seg over månen under sine varme streats og begynner å bruke penger som han er en konge overnite, men når han begynner å treffe den grove oppdateringen, vil han miste sover hvis han satser et veldig betydelig beløp eller ikke kan konsentrere seg i sitt arbeid. dette er veldig usunt og hvordan å dempe dette problemet? Ved å følge et systematisk pengestyringsprogrammer.