Fersk FC Barcelona og fotball nyheter

 

På Camp Nou, FC Barcelona oppnådd en siste åtte posisjon med en fantastisk 5-2 nederlag for Lyon. Tilskuerne ble forbauset over å se sine halsbrekkende prestasjoner i denne sesongens Champion League. Barcelona klarte å nå ledelsen innen to minutter, de to første halvmålene var fra Henry, et forbløffende mål fra Messi, dette var ikke nok at Eto ga en annen. På grunn av sin første ledelse klarte ikke Lyon ledelsen med mål i første omgang og starten av andre omgang. Da Barcelona faktisk sto overfor en nesten døende periode, holdt de tilbake ledelsen og økte den med et skudd fra Keita. Igjen etter at FC Barcelonas midtbane håndterte kampen, oppnådde de komfortabelt en stor seier. Det eneste spanske laget, Villareal, gjorde i kvartfinalen, og de fire engelske lagene gjorde en slash.

Refser fersk La Liga-avtale

Guardiola, på stillingen 11, Valdes på mål, de fire store spillerne på vakt var Alves, Pique, Marquez og Sylvinho. Toure, Xavi og Iniesta utgjorde midtbanen. Henry, Eto, Messi var den aggressive trioen. FC Barcelona tok først kommandoen over kampen, men var ute av stand til å trenge inn i Lyon-forsvaret. Det var et spørsmål om 15 minutter at kampen plukket opp veldig bra. Etter å ha snappet opp en dårlig pasning fra Lyon, traff Iniesta en god ball til Eto som ble trukket ned av Lyon-supporteren som en effekt han slo ganske høyt.  I løpet av de neste 25 minuttene spilte Marquez ballen til Benzema som igjen slo en hard ball der Henry var foran forsvaret. Uten noen feil, Henry tok 1-0 til ledelsen og 2-1 opp totalt.

Barcelona uten Messi

To minutter senere ga Henry et hardt slag for å øke tellingen til 2-0. Fra venstre spilte Eto fornuftig ballen til Xavi på midtbanen. Xavi slo ballen til uskadde Henry til venstre i boksen, som uten en feil traff ballen lavt ned målvakten. Messi var forberedt på å vise sin evne i det 40. Messi på høyre tok en lang ball fra Pique, som tok ballen og med all sin vett, hoppet tre forsvarere etter som han sparket ballen til Eto. Eto spilte den til Messi som trakk ballen lavt ned en stupende keeper. Det var det heldige 43. minutt da Eto ledet 4-0 da Henry gikk seirende fra Boumsong som bommet på den avgjørende avskjæringen. I det neste minuttet trakk Lyon seg tilbake fra Makoun-headingen som kom høyere over alle i forsvaret og beviste at Barca ikke klarte å forsvare seg. Lyon gjorde et nytt mål i andre omgang, og i det 48. minutt ga Juninho et godt håp om å overleve ved å gjøre 4-2.

Delgado fikk fri fra Iniesta til høyre og Benzma dartet Juninho tilsynelatende på et mål. Lyon prøvde hardt å forstyrre Barcas rytme, men det bekreftet å være ubrukelig da Barca kom tilbake til motet og plukket opp igjen. Lyon-keeperen avviste Henry for å ha fått hat-trick i det 59. Etter at Xavi satte opp med Bojan, ble Bojan tilbakevist av keeperen i det 90.  minutt, som unnslapp målvakten og med en høy seier, ballen gjorde sitt mål til nettet tar Barca score til 5-2. Den første halvdelen ble spilt forbløffende bra med noen svakhet i forsvaret. Iniesta og Xavi spilte en keiserlig kamp og tok utfordrende på forsvarets stress. Henry ga en spesialisert tilnærming til kampen, og det gjorde Eto også tilbake på resultatlisten. Nå var dette en perfekt match hvor Barca har vunnet med 5-2.