En ball, noen venner og et fotballmål

Hvis Pele, … og Beckham høres ikke i det hele tatt kjent for deg, eller hvis du tror Freddy Adou er en fyr du kanskje har gått på videregående skole med, holde … vær så snill. Denne artikkelen dekker alle utstyrsutstyr

Hvis Pele, Maridona og Beckham ikke høres kjent ut for deg, eller hvis du tror Freddy Adou er en fyr du kanskje har gått på high school med, fortsett å lese … vær så snill. Denne artikkelen dekker alt utstyr og ferdigheter du trenger for å bli med resten av verden i å spille det fantastiske spillet fotball.

Drømmer om å en dag spille fotball i utlandet

Faktisk spiller resten av verden fotball – de kaller sporten som Steve Young pleide å spille amerikansk fotball. Begrepet “fotball” ble til i den senere delen av 1800-tallet da folk begynte å forkorte den franske varianten av “fotball” til fotball. Uansett hvilket navn du bruker (jeg vil kalle det fotball i forbindelse med denne artikkelen), refererer det til det fartsfylte, spennende spillet som har fanget interessen til flere og flere amerikanere de siste årene. Hvis du har funnet ut at du har blitt etterlatt når det gjelder sporten, her er noen utstyr tips og ferdigheter du må begynne å spille.

Som navnet “fotball” antyder, trenger du en ball. Fotballer kommer i mange forskjellige størrelser, materialer og stiler; og ligaspesifikasjonene varierer avhengig av alder og nivå av spillerne. Hvis du bare vil kjøpe en “normal” ball, dobbeltsjekk med butikkmedarbeiderne for å sikre at du har valgt den rette; eller hvis du kjøper online, kan du sjekke ballstørrelsen mot standardene som finnes på www.fifa.com.  Hvis du vil bruke noe tid på alle sparker ballen rundt på gaten eller lekeplassen, ville jeg vike unna fra å kjøpe en fin skinnball – asfalten vil rive den opp. Syntetiske materialer vil vanligvis holde opp bedre på disse overflatene, og vanligvis koster mindre.

Når du har ballen din, trenger du minst ett par føtter. Men hvis du vil gjøre mer enn bare å sparke ballen mot garasjen din, trenger du minst to sett. Det finnes en rekke forskjellige teknikker når det gjelder å sparke fotball – Jeg vil bare oppsummere dem alle ved å si at målet med Faktisk, i fotballkamper kan du bruke noen del av du er kropp til å flytte ballen unntatt hender og armer. Hvis du vokste opp med å spille fangst i bakgården, de første par gangene du prøver å sparke ballen, vil du sannsynligvis se enda mer vanskelig ut enn du føler, og det er svært sannsynlig at barna dine kommer til å le av deg. Øvelse gjør nesten perfekt, og du vil bli bedre over tid. Å sparke ballen frem og tilbake mellom to eller flere personer hjelper. Når du føler at du kanskje kan sparke ballen og jogge / løpe samtidig, er du klar til å oppgradere til å spille et spill.

Kickster mål transportable portable fotballmål eller rebounder

Mål  Selv om rektangelet er standard, kan mål gjøres ved å plassere to objekter noen få skritt fra hverandre. Jeg har personlig spilt i nabolaget spill hvor målstolpene var stoler, fat, yngre søsken og sko (hvis du spiller barbeint, sørg for at ingen har på seg klosser). Sparker ballen under hodet høyde og mer eller mindre mellom provisoriske mål innlegg utgjør et mål, selv om du vil finne hvert mål vil bli tungt debattert.
Konkurransedyktige ligaer krever nesten alltid leggbeskyttere, og du kan vanligvis plukke opp et anstendig par for ganske billig. Selv i en vennlig park setting, spillere kan bli ganske lidenskapelig, og det ville ikke være en dårlig idé å bære dem i løpet av spillet.

Reglene er enkle og enkle å lære. Det grunnleggende du trenger å vite er at du bør prøve å unngå å sparke folk, du kan ikke takle folk som i amerikansk fotball, og du kan ikke bruke hendene dine. I den forstand, bortsett fra håndbegrensningen, er fotball mye som livet. Andre regler gjelder mer i konkurranse, men det ville ikke skade å lese opp på dem på www.fifa.com.
Som med enhver sport, er det viktigste å se bra ut, så gå ut og kjøpe deg noen silkeaktig fotball shorts og trøyer. Langt hår og en italiensk aksent vil absolutt ikke skade sjansene dine for å bli proff – men hvis ingen av dem er et alternativ for deg, bare husk å ha det gøy og spille rettferdig.